4 Бронзени медали на Балканското првенство во Букрешт

4 Бронзени медали на Балканското првенство во Букрешт
На балканското првенсво одржано на 13-15.09.2018 во Букурешт, Романија, клубот учествуваше со 8 натпреварувачи. Успеавме да освоиме историски 4 бронзени медали, за прв пат во историјата на клубот.
  1. Милијана Рељиќ – 3 место Јуниорки -68кг.
  2. Александра Крстиќ – 3 место Кадетки – 52кг
  3. Ања Пејиќ – 3 место Јуниорки – 63кг
  4. Ивона Давиткова – 3 место Сениорки – 53кг
  5. Александар Петровски – Јуниори -59кг
  6. Андреј Кузевски – Кадети – 61кг
  7. Михаило Рељиќ – Кадети – 57кг
  8. Виктор Петковски – Кадети – 45кг