Елит Опен

Елит Опен
2 сребрени и еден бронзен медал на меѓународниот натпревар Елит Опен – Белград – Србија, каде учествуваа 577 натпреварувачи од 6 земји. Одлична победа (22:0) за само 30 секунди за Мила Рељиќ за бронзен медал, во најтешката А класа, и иако победу 20:16 во полуфиналето, поради негативни поени судиите не ни дозволија финале. Први победи и за Александра Крстиќ со само шест месеци вежбање и успех за сребрен медал во Б класа. Марко Лазаревски победи со 20 разлика во полуиналето доволно за сребрен медал. Виктор Петковски направи одличен настап за прва борба во А класа.