|РАСПОРЕД НА ТРЕНИНЗИ

Возраст ПОН ВТОСРЕЧЕТПЕТСАБНЕД
4-7 г.
Почетници
18:30-19:30
мала сала
18:30-19:30
мала сала
10:30-11:30
мала сала
4-7 г.
Напредни
18:30-19:30
мала сала
18:30-19:30
мала сала
10:30-11:30
голема сала
8-12 г.
Почетници
19:30-21:00
голема сала
19:30-21:00
голема сала
09:30-10:30
голема сала
8-12 г.
Напредни
19:30-21:00
голема сала
19:30-21:00
мала сала
19:30-21:00
голема сала
19:30-21:00
мала сала
19:30-21:00
мала сала
09:30-10:30
голема сала
13-15 г.
Почетници
19:30-21:00
голема сала
19:30-21:00
голема сала
09:00-10:30
голема сала
13-15 г.
Напредни
19:30-21:00
голема сала
19:30-21:00
мала сала
19:30-21:00
голема сала
19:30-21:00
мала сала
19:30-21:00
мала сала
09:30-10:30
голема сала
16+ г.
Почетници
19:30-21:00
голема сала
19:30-21:00
голема сала
09:00-10:30
голема сала
16+ г.
Напредни
19:30-21:00
голема сала
19:30-21:00
мала сала
19:30-21:00
голема сала
19:30-21:00
мала сала
19:30-21:00
мала сала
09:30-10:30
голема сала

Сите тренинзи ке се одржуваат во мала и голема сала во населва Маџари ОУ “Наум Наумовски Борче”

Тренинзите ке бидат поделени во групи:

Кадетска, јунирска и сениорска група.